dimecres, 3 de febrer del 2010

Cròniques a Febrer

Benvolguts lectors…

Després d’aquest temps de “no actualització” reprenem la tasca de posar a l’abast de tots la informació que va succeint de forma quotidiana a la nostra Parròquia.



Anit, celebrarem la festivitat de la Presentació del Senyor al temple, centenars de persones participaren de la Benedicció, processó i Eucaristia, els xiquets de forma particular, pogueren seguir la Celebració des de dalt l’altar, al iniciar la Celebració, representants de diversos grups ens motivaren per a participar de la celebració. Així, Vida Creixent es van comparar amb els ancians Simeó i Ana, que tan sols volien veure Jesús, “després deixa al teu servent que se’n vaja, perquè els meus ulls han vist el Salvador”. La motivació per part dels membres de comunitats religioses també ens motivaren respecte a la dedicació que s’ha de tindre, i per últim els xiquets, que també com a fills, volgueren recordar a tots els xiquets del mon, i de forma especial aquells que estan patint.




Hui celebrarem la Festivitat de St. Blai, tradicional per la costum de dur els pans i rotllos a beneir i després menjar un trosset a casa. Hui a totes les celebracions (9h del matí i 19’30h), es faran les benediccions dels Pans i Rotllos per a la gent que hi vulga participar, a més, també es celebrarà la benedicció de Rotllos a les 16h a la Residència de St. Vicent Ferrer. Recordem a St. Blai en el dia de la seua festivitat, i recordeu... “St. Blai gloriós, deixa el xic i endu-te la tos”.

Aprofitem també l’ocasió per a convidar-vos a que ens escriviu a jovesstjaume@gmail.com i ens envieu propostes o temes que vulgueu comentar, es una forma de participar activament en la tasca pastoral d’informació. A més, hem creat un nou correu amb la intenció de que pugueu enviar-nos imatges i demés... l’adreça es imatgesstjaume@gmail.com . Esperem que la informació que publiquem vos siga de profit, i no oblideu apuntar-vos al calendari de la part superior dreta, vos informarà per mitjà de correus electrònics de totes les cites que hi ha a la Parròquia cada dia.

Bon dia de St. Blai a tots!