dimarts, 1 de desembre del 2009

PRIMERS DE DESEMBRE!!!

Benvolguts lectors/es:

Hui hem començat el mes de Desembre, i amb ell la recta final de l’any 2009. Un any que començarem plens d’il•lusió i el qual ha estat ple d’activitats i d’actes que hem anat celebrant i fent.




El dissabte, amb la Missa de xiquets iniciarem el temps de preparació per al Nadal, l’Advent. A través d’una sèrie de dinàmiques, els xiquets aniran entenent el significat d’aquest temps i el que esperem. Animeu-los i participeu de les diferents celebracions.




Com tots sabeu aquest dilluns hem començat la tradicional Novena de Guitarretes, amb el trasllat de la Imatge de la Mare de Déu de la Salut fins l’Altar per a presidir aquesta novena i protegir tots aquells que acudeixen a les 6h del matí quant les campanes de la Parròquia alcen al vol per anunciar que la Mare està esperant-nos al voltant de la taula i nosaltres li oferim les tasques del nou dia que comença.
Com tots els anys, els xiquets seran els protagonistes d’un dia de la novena. Serà el diumenge 6 de Desembre, quant després d’haver passat la nit al Patronat i participat en les diferents activitats que l’equip de monitors els han preparat, els xiquets aniran cap a la Parròquia per participar entre lleganyes i badalls en la Missa de Guitarretes.

Anunciar també, que aquest passat diumenge donarem inici al cicle de Concerts a la Basílica. A continuació podeu veure el tríptic.









Ànim, bon advent i bona preparació per al Nadal.

4 comentaris:

un qualsevol del campament... ha dit...

Gràcies a tots els pares per la col·laboració en l'activitat de guitarretes. Fóreu de gran ajuda i segur que disfruàreu també com els xiquets. Esperem que aquesta iniciativa que ha començat tan bé dure molts anys.
Gràcies!!

Anònim ha dit...

Vam estar molt a gust. Va ser una activitat molt divertida per a nosaltres. Ens vam apanyar molt bé i vam presenciar el show mundial dels monitors en directe :-)
Un pare.

Anònim ha dit...

A VORE SI ACTUALITZEM EL BLOG... QUE VOS COSTA MÉS ESCRIURE NOUS POST QUE MUNTAR EL BETLEM!!!

Fco. de Borja Escrivá Muñoz ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.