dimecres, 30 de desembre del 2009

Nadal a Navalón...


Els menuts han passat tres dies a l'alberg Mare de Déu de la Salut de Navalón. Una convivència de joves i xiquets en companyia dels monitors-educadors de la parròquia a la serra d'Enguera. Han realitzat tallers i han jugat, cantat, ballat i compartit divertides estones de descans al menjador, a la llar, i a l'hora d'anar a dormir (molts ho feien en sac per primera volta). Tot el campament de Nadal s'ha inspirat en estes festes nadalenques i han fet tallers i gales de nit ambientades on han pogut riure i passar-ho ben bé.


A la tornada al poble que es preveu a partir de les 19-20h. els resta als xiquets participar de la Cavalcada dels Reis Mags, a la que estan convidats com a pastoretes i pastorets, i també àngels que acompanyen la Mare de Déu i Sant Josep fins la Plaça Major la nit del 5 de gener. La visita dels Reis completa i culmina les celebracions del Nadal amb l'Adoració dels Mags el dia de l'Epifania del Senyor.


Prompte pujarem un àlbum amb totes les fotos de les celebracions de Nadal, el campament i també del particular Betlem que ha despertat l'admiració de tots els nostres veïns que estos dies han convertit les portes de la Basílica en un riu on un degoteig de gent entra i surt per contemplar l'obra de Jose Maria Forner, l'equip de monitors i dels cures de Sant Jaume.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No deixeu de participar amb els comentaris: propostes de millora, suggeriments de temes...etc

Anònim ha dit...

Pengeu les fotos del campament de Nadal perfavor!!

Anònim ha dit...

ESTARIA MOLT BE QUE ANTES DEL PROXIM CAMPAMENT PGUEREM VEURE LES FOTOS, NO?

ADMINISTRADOR ha dit...

LES FOTOS ESTÀN PENJADES, PODEU VEURE-LES A:

http://picasaweb.google.com/jovesstjaume/CAMPAMENTDENADAL#