dimecres, 14 d’octubre del 2009

COMENÇA EL NOU CURS!!!!

Benvolguts seguidors de St. Jaume...

COMENÇA EL CURS!!!!!
Com molts estàveu esperant, comença ja el curs...!!!

Aquest pròxim dissabte dia 17 d’octubre, a la missa de 19’30h. Tindrem la celebració d’inici de curs. On tots els moviments parroquials donaran el punt de partida a aquest curs 2009/2010.
El Moviment Juvenil, donarà inici al curs a les 16h. Al Patronat, on tindrem diferents jocs i activitats, berenar i tots junts anirem a la Parròquia per celebrar l’eucaristia.
La catequesi de 1a Comunió donarà inici a les sessions el pròxim dilluns 19 a les 18h. Al Patronat.

La catequesi de Confirmació (1r i 2n) començaran hui dimecres al voltant de les 20h al Patronat, i tercer curs començarà el pròxim dissabte a les 12h.

La formació d’adults donarà inici a les seues sessions el pròxim dijous 22, ja que aquest pròxim (15 d’octubre) es la sessió formativa de Pobresa Zero.

Un curs amb moltes il·lusions i esperances... amb molts bons propòsits i de segur que amb molt bones conclusions.

Donem cadascú el millor de nosaltres ... i comencem... que açò es mou... no ho notes???

T’esperem!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comentaris:

un qualsevol del campament... ha dit...

Esperem que el pròxim curs que anem a començar torne carregat de moltes ganes, treball i sobretot tanta il·lusió com el de l'any passat.
Ànim i a treballar!!!

pacodonderis ha dit...

Els pares estem il.lusionats en el nou curs, però els xiquets no cal ni dir-ho; especialment alguns menuts que tot i no tindre encara l´edat veuen gaudir als seus germans majors i cosins de totes les activitats dels dissabtes, dels campaments i també de les celebracions. Sería fantàstic que també pugueren participar!
(A quien corresponda)...

Anònim ha dit...

Vinga... entre tots podem fer-ho!!
És molt fàcil, sols hem de confiar en Déu:

VENIU AMB MI!!!

Anònim ha dit...

GRÀCIES ALS PARES QUE S'HEU APUNTAT AL COMITÉ.... DE SEGUIDA POSSAREM A BOLLIR L'OLLA I VOREU COM TRAGUEM BON CALDO!!!!!!

Anònim ha dit...

ja se sap, gallina vella...