dijous, 8 d’octubre del 2009

AL CURS 9.... LI POSSEM UN 10....





Benvolguts lectors...

Comença un nou curs, d'aci poc les aules del Patronat es tornaràn a omplir de xiquets i xiquetes de Comunió, els joves tornaràn als seus grups de Confirmació, els monitors ja preparen l'inici del nou curs, Vida Creixent prepara les activitats, i cada grup pastoral ja va fent les seues planificacions per al nou curs que ara comença... EL CURS 09-10.




Hem d'estar ben contents perquè aquest curs contarem ja amb la presència del nou Vicari, Borja, que aquest diumenge celebrarem la seua presentació a la Comunitat Parroquial de St. Jaume. Acompanyat pels familiars, veïns de Jarafuel, Teresa de Cofrents i Zafra, companys sacerdots, autoritats i feligresos de la nostra Parròquia acompanyaren al nou Vicari en aquesta nova etapa.

Preparem-nos per donar tots el tir d'eixida al nou curs, i estar motivats per a poder complir els objectius que ens hem marcat en cada moviment pastoral.


Donarem inici al curs el pròxim dissabte 17 d'Octubre a la missa de 19'30h a la Basílica, a totes les activitats pastorals d'aquest any.


Preguem pels pastors que tenim la sort de tindre a la nostra Parròquia, en aquest any dedicat als sacerdots, baix l'advocació al Sant Cura d'Ars (St. Joan Mª Vianney).


Prepareu-vos... Açò es mou..... Aneu a quedar-vos parats???

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vinga, a veure si comença amb il·lusió aquest nou curs. L'anterior va deixar el llistó ben alt. Ànim i a seguir caminant.