dimarts, 3 de febrer del 2009

St. Jaume en Moviment.... 500 visites


Després d'un breu recés... El blog, torna a moure's....

Hem de felicitar als visitants que han fet que el contador de visites ja ha arribat a les 500 entrades. Gràcies per el vostre interés.



Aquestos dies, hem celebrat dos festivitats importants: La presentació del Senyor i St. Blai, amb les tradicionals procesons i benedicció dels rotllos, respectivament. Destacar de forma important la gran participació de la gent de poble a la Celebració de la Candelaria, més d'un centenar de xiquets, membres de la catequèsis parroquial i Moviment Juvenil vixqueren de forma especial aquest acte. La celebració va ser cantada per el Cor de Xiquets Cantors de l'Schola Cantorum.


Cal recordar alguns actes que pròximament anem a celebrar:




El divendres a les 21'15 de la nit, Oració a la Parròquia de Sta. María Auxiliadora 
a continuació testimonis d'alguns Voluntaris. 
Les col.lectes d'aquest cap de setmana an
iràn destinades per al projecte d'enguany.






Aquest pròxim dissabte 7 de Febrer, a les 10'30h al Col.legi de Sta. Anna, tindrem una Conferència amb el títol "Cristología en els escrits de St. Pau" a càrreg de l'Ilustre Sr. D. Miguel Payá Andrés, Catedràtic de la Facultat de Teología.







Aquest pròxim 14 de Febrer, els Moviments Juvenils de l'Arxiprestat (Moviment Juvenil St. Jaume, Mª Auxiliadora, Moviments Scouts Azahar i Calassanç, Hinnení i Moviment GVX (Maristes), van a celebrar el I ENCONTRE DE MOVIMENTS CRISTIANS D'INFANCIA I JOVENTUT D'ALGEMESÍ. S'esperen al voltant d'unes 200 persones que participaràn de les activitats que ja estàn preparant-se. L'encontre començarà a les 11'30 a la Plaça Major i acabarà amb la celebració de l'Eucaristía a la Basílica a les 18h. ORGANITZA ARXIPRESTAT MARE DE DÉU DE LA SALUT.  (Descarregar circular)







Conmemorant l'any de St. Pau, el pròxim diumenge 22 de Febrer a les 20'00h, es celebrarà a la Basílica un CONCERT - RECITAL amb el títol "El millor camí" lema que hem escollit per al curs parroquial. Participa l'Schola Cantorum.





en breu... mes noticies

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé per l'encontre de moviments cristians.Tots a una ja q som pocs. Que ho passeu molt bé i siga fructífer

Anònim ha dit...

A l'entrada de la Porta de l'Aire hi ha dos panells de suro on setmanalment s'exposa informació sobre activitats dels moviments parroquials, concerts del cor, campanyes solidàries, anuncis, fotos, cites de les lectures de l'Evangeli, informació diversa...
M'agrada parar-me a mirar-los quan entre per la Porta de l'Aire. Pense que estan fets amb gust i que ofereixen un aspecte renovat, viu i dinàmic de la nostra parròquia.
Seria una bona idea fer-los una foto cada vegada que es renoven i penjar-la ací, així podríem consultar-lo des de casa.
A més a més, els panells successius anirien conformant una exposició permanent que ens oferiria la possibilitat de fer un recorregut pel temps consultant les imatges dels panells que s'han anat penjant.
No sé si això suposarà molta feina però tindria certament més difusió. Siga com siga, gràcies per brindar-nos aquest espai de comunicació.

Anònim ha dit...

Els meus fills volen anar a la trobada este dissabte, però la meua pregunta és la següent, cada grup estarà tot el dia amb els monitors? perquè pense que hi ha xiquets majors però hi ha altres que no són tant, pel que m'agradaria saber si estaran amb els monitors per a anar al col·legi a menjar i després tornar i una altra pregunta, on van ha deixar el menjar mentres estan fent les activitats?.

Al mateix temps felicitar-vos per esta iniciativa, i espere que tots seu passen molt bé

ADMINISTRADOR ha dit...

Els xiquets aniràn tot el dia acompanyats per els monitors en grupets d'uns 10 xiquets, en quant al menjar i demés... podríen dur una motxilla amb el dinar i la beguda, la podràn dixar en el lloc on es habilite. Els ho diràn en l'acollida.

Si teniu cap pregunta mes... no dupteu en escriure a jovesstjaume@gmail.com

Anònim ha dit...

M'agradaria felicitar-vos per com se-ho van passar de bé els xiquets en la trobada del dissabte 14 de febrer, i animar-vos perquè l'any que ve es puga repetir.

Moltes gràcies.