dilluns, 14 de novembre del 2016

CLOENDA DE L’ANY DE LA MISERICÒRDIA



Aquest diumenge conclou l’Any de la Misericòrdia. Un Any Sant que s’ha simbolitzat a la parròquia mitjançant el tapís de la Trinitat Misericordiosa que ha estat dalt de l’altar junt a la creu de Taizé. Al finalitzar l’Any Sant serà col·locat un Crist que simbolitzarà el Crist de la Misericòrdia, aquest que Déu ofereix a la humanitat per reconciliar-la i renovar-la. A més a més, serà un Crist adquirit d’un antiquari i que pot ser haurà rebut mirades, besos i súpliques de cristians d’arreu del món. 

Amb una obra de misericòrdia conclourem aquest Any, ja que s’obrirà una campanya de donatius per tal de subvencionar el Crist i la seua restauració però, a més a més, la meitat de la recaptació serà destinada a un centre d’acollida de refugiats i perseguits.
La celebració d’acció de gràcies per aquest Any Sant es celebrarà el divendres 18 de novembre a les 19:30h, on beneirem la imatge de Crist en la Creu. 

Aquesta setmana cal tenir en compte els avisos següents: el dimarts 15 de novembre a les 20:15h s’iniciaran al Patronat els dos cursos de perfeccionament que ofereix l’Institut Diocesà de Ciències Religioses. 

El dimecres a les 16:30h tindrà lloc al Patronat la xerrada sobre el “Paper de l’animador en els grups” que organitza Vida Creixent i a les 20:15h a la Basílica serà la reunió per als pares dels xiquets de 3r de catequesi d’infància, els mateixos que rebran aquest dissabte a les 18h la Paraula. 

El dissabte es compliran 10 anys des de que el nostre rector Don Jesús Corbí iniciava el rectorat a la nostra parròquia, no sols cal felicitar-lo sinó també agrair-li la gran implicació en la parròquia i el poble i tot el que en aquests 10 anys ens ha aportat personal i espiritualment. 

Impliquem-nos també nosaltres en la cloenda de l’Any de la Misericòrdia i participem-hi de l’acció de gràcies.  

Bona setmana!