dimarts, 14 d’abril del 2015

Pau a vosaltres!

Fa més de dos mil anys, huit dies després del diumenge en què el cos de Jesús no es trobava al sepulcre on l’havien soterrat, Jesús tornà a fer-se present a la vista de tots els Apòstols amb la seua salutació pasqual: “Pau a vosaltres!” Així doncs, ben encetada la Pasqua i passada la festa de Sant Vicent que avui celebrem, la parròquia i totes les seues activitats tornen a la normalitat; no deixem d’aprofitar les oportunitats que cada dia se’ns presenten i ofereixen!

El pròxim dijous 17 tindrà lloc el Viatge de Peregrinació de Vida Creixent, enguany programat a Villar del Arzobispo i el Monestir Carmelità de Sant Joan de la Creu per poder guanyar el jubileu de l’Any Teresià. L’eixida serà a les 9 del matí des del carrer dels Arbres (a la parada d’autobusos). Si algú està interessat a assistir... que no s’ho pense més! Demà serà l’últim dia per adquirir els bitllets a l’oficina.
El dissabte també es reprèn l’activitat al Patro per als xiquets i xiquetes del Moviment Juvenil que, després d’haver tornat del campament de Pasqua on pogueren conèixer Teresa de Jesús de primera mà, segur que tenen moltes ganes de reprendre les activitats de dissabte! I quina millor forma de fer-ho per als xiquets i xiquetes de segon cicle (5è i 6è de primària) que amb un dinar de sobaquet! Ens veurem a les 12.30 al Patronat, sols cal portar l’entrepà i moltes ganes de passar-ho bé!!!
A més a més, aquest mateix dissabte 18, en acabar la Missa Vespertina, tindrà lloc la Vigília d’Adoració Nocturna en la Capella del Roser de la Residència d’Ancians S. Vicent Ferrer.

Finalment, recordar-vos a tots que el diumenge farem un camp de treball a Navalón on convidem a tota la gent de la parròquia, siguen del grup que siguen. Passarem el dia allí per ajudar a seguir construint el Regne de Déu en una terra tan especial tant per majors com per menuts. Per assistir tant sols cal confirmar l’assistència enviant un correu a coordipatro@gmail.com .

Des de que rebérem el missatge pasqual, la comunitat cristiana ha vist clarament la presència del Senyor ressuscitat cada Diumenge. És més, des d’aleshores el Diumenge s’ha convertit en el “Dia del Senyor”, dia en què els cristians ens reunim per celebrar la Fracció del Pa, commemorant la mort i resurrecció de Jesús. No deixem de valorar aquest encontre i visquem amb goig i entusiasme cada celebració dominical de l’Eucaristia. És important saber transmetre aquesta joia als nostres menuts perquè sàpiguen apreciar que, sense el Diumenge no som cristians i, sense l’Eucaristia, no hi ha diumenge.


Que tingueu totes i tots un bon inici de setmana!