dilluns, 21 d’abril del 2014

Jesús ha ressuscitat!




Verdaderament ha ressuscitat! I ho hem viscut durant aquesta passada setmana santa, que començàrem dimecres amb la celebració de la penitència i ha anat passant pels diferents moments de la passió i resurrecció de Jesucrist.  Ha sigut una setmana ben intensa i plena de moments molt emotius, després de la celebració i de la Vigília Pasqual a altes hores de la matinada del diumenge donem per iniciada la Pasqua!
 
Aquesta setmana els xiquets i xiquetes del Moviment Juvenil passaran, junt als monitors i monitores tres dies de campament a Navalón. Vos recordem als pares i familiars que podreu seguir-los la pista per el facebook del Moviment. Recordar que l’eixida serà, demà dimarts 22 a les 9 des dels Maristes i la tornada el dijous 24 a les 19 h al mateix lloc. Esperem que passen uns bons dies de campament i que celebren tots plegats la Pasqua.

I a finals de setmana tindrem els esdeveniments relacionats amb la festa de St. Vicent Ferrer, patró del país valencià i monjo dominic. El dissabte a les 7 de la vesprada s’iniciarà la romeria des de l’església fins al Museu de la Festa (antic convent de dominics) i a les 19:30 serà la missa, a continuació tindrà lloc la representació dels Miracles per part d’un grup de xiquets de la parròquia.
El diumenge a les 8 serà la missa pro populo i, en acabar, el combregar de malalts impedits.
Finalment, el pròxim dilluns 28 a les 7 de la vesprada serà la missa solemne en motiu de la festa de Sant Vicent.

Que passeu tots i totes unes bones pasqües!