dilluns, 20 de gener del 2014

Comencem la Setmana d'Oració per la Unitat dels Cristians!!

Després del cap de setmana, encetem una nova setmana amb tota la informació parroquial!

Aquest, ha estat un cap de setmana intens i amb molta activitat parroquial, ja que en primer lloc, hem pogut gaudir del Concurs de Jóvens intèrprets d’orgue que durant dissabte i diumenge ha fet sonar l’orgue de la nostra basílica. També cal destacar la festivitat de Sant Antoni Abat, que com tots els anys ha estat acompanyada de la tradicional benedicció dels animals, aquest diumenge passat a la Plaça Major.


I per tancar la setmana, el diumenge a la vesprada, es celebrà una oració a l’estil Taizé, a la qual va assistir gent de totes les parròquies. Aquesta oració, emmarcada dins la Setmana d’Oració per la Unitat dels Cristians que ara encetem, fou un moment únic per participar d’un moment d’oració i reflexió.


Així, baix el lema “Està dividit el Cos de Crist?” encetem aquesta setmana de pregària, en la qual se’ns convida a que mantinguem unit aquest “Cos de Crist”, del qual formem part tots els cristians d’arreu del món, ja siguem catòlics, ortodoxos, reformats o anglicans.

I avui dilluns tenim ja una festivitat important: la festa de Sant Sebastià en el dia de la independència del nostre poble, que se celebrarà amb una missa d’acció de gràcies a les 18:30, i que conclourà amb l’entrega dels Guardons d’Honor. Aquest any els guardonats seran el Sr. Daniel Puertos i la Schola Cantorum.

Destaquem també aquesta setmana la reunió de pares i mares dels joves de confirmació que tindrà lloc aquest dijous dia 23 a les 20:15 a l’Aula Magna del Patronat, així com el Curset Prematrimonial que s’iniciarà aquest divendres 24 a les 22:00 als locals del Patronat.

També cal recordar la campanya del Menjador de Lima, que es mantindrà oberta uns dies més, i que està a prop d’igualar la quantitat recollida l’any passat. Vos convidem a tots a aportar el que pugueu a aquesta campanya, i vos donem gràcies amb antelació en nom de tots el xiquets que aquest any podran disposar de l’aliment necessari en el seu dia a dia.

Finalment, recordem que aquest diumenge 26 a les 16:00 , podrem gaudir del Messies Participatiu 2014, que com tots els anys organitza la Schola Cantorum, i en el qual participen més de 150 músics de tot arreu per celebrar aquesta magnífica obra en al nostra llengua.


Esperem veure-vos a tots en els diferents actes parroquials, i que sapiguem buscar la unitat de tots els qui som de Crist en el nostre dia a dia!