dijous, 19 de gener del 2012

+ de gener

Benvolguts lectors i seguidors...  una vegada més... benvinguts a StJaume, el bloc!!!!


Després d'aquestes setmanes de festes, activitats i demés, reprenem de nou la nostra actualitat parroquial.




En passar les festes de Nadal, el diumenge 8 de gener, els xiquets i xiquetes de 3r de Catequesi de Primera Comunió, celebraren la Renovació de les Promeses del Bateig. Quan ells van nàixer eren molt menuts i no podien fer les promeses, així, després de fer la catequesis i del que la família ha anat ensenyant, poc a poc poden anar fent més ferma la seua fe.




A tots aquells que estigueu interessats en col·laborar amb la Campanya del Menjador de Lima, projecte que ve fent-se des de fa uns anys amb un menjador que tenen les Germanes de la Caritat de Sta. Anna al Cerro de Lima, vos informem que encara podeu passar per la Sagristia i fer la vostra aportació, Esperem que en aquests difícils temps per a tots, puguem ser un poc solidaris i poder aconseguir una beca per a tots els integrants del menjador, i així poder assegurar una menjada als xiquets. Ànim!!






En aquesta setmana de pregària per la Unitat dels Cristians, podem participar de forma presencial a les vespres i celebracions que es porten a terme tots els dies a partir de les 19h a la Basílica. És un bon moment per pregar per totes les Esglésies del mon, tots els Catòlics units per un mateix motor. Jesucrist!








El pròxim diumenge 22 de gener, Festivitat de St. Vicent Màrtir, patró de la diòcesi de Valencia, celebrarem a les 13h a la Plaça Major, la tradicional Benedicció dels animals. Tots aquells que vullgueu participar, podreu passar per l'entaulat que hi haurà a la Plaça, seguint l'ordre de la gent, que s'iniciarà pel carrer Muntanya.








Recordeu que el pròxim diumenge 29 de gener, a les 16h a la Basílica tindrem el tradicional Oratori del Messies de J.F. Häendel. Aquest dia no hi haurà missa vespertina a les 19h. És un bon moment per a gaudir d'una vesprada de bona música. (L'entrada a la Basílica una vegada començat el concert, serà per la porta de la Plaça). 


Fins prompte!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fiqueu fotos de la convivència de confirmació i de la neu.