dimecres, 6 de juliol de 2011

Ja és ací l'estiu...

Benvolguts lectors!!!
Ja ha arribat l'estiu, i amb ell, moltes altres coses, els xiquets ja han acabat l'escola i comencen amb les activitats d'aigua i escoletes, campaments, la gent se'n va a la platja, i altres es queden pe'l poble esperant que vinga l'agost... uns altres pasen l'estiu al poble...


Després de tot un any replet d'activitats, festes i demés, el Moviment Juvenil St. Jaume organitza les seues últimes activitats d'aquest curs 2010/2011, aquestes son la diada al Casupet i els jocs d'aigua al Patronat, 7 i 13 de Juliol respectivament (8 de juliol per als majors...).

Aquestes activitats complementaran al Campament d'estiu que ja s'acosta sense pausa i a bon ritme, ja que aquest any de forma quasi espectacular més de 120 xiquets partiran cap a la serra d'Enguera amb moltes il·lusions i pensaments comuns, sobretot aquest... PASSAR-HO D'ALLÒ MÉS BE!!!


Després de l'èxit de l'any passat, aquest any repetim!!!, el pròxim dijous a les 10'30h des del patronat, mourem cap al Casupet per tal de passar un dia tots junts, envoltats de tarongers, i amb la bona companyia de l'aigua!!. Recordeu que cal confirmar l'assistència per correu electrònic a jovesstjaume@gmail.com i també vos demanem que confirmeu o indiqueu la vostra disposició per a poder acompanyar-nos en cotxes. Vos preguem que quan deixeu als xiquets en el Patronat, espereu indicacions. Gràcies d'avantmà.


Aprofitem també l'ocasió per a recordar-vos que el pròxim dimarts 12 de juliol, a les 20'30h a l'aula magna del Patronat, tindrem la reunió informativa del Campament d'Estiu d'aquest any, és important la participació per tal de no perdres cap dels detalls que puguem informar, a més de respondre a tots aquells dubtes que pugueu tindre o sorgir-vos.


Moltes gràcies per la vostra atenció i confiança!!! BON ESTIU!