dimarts, 14 de juny de 2011

FI DE CURS...

Benvolguts lectors i seguidors....


Un any més, hem arribat al final de curs, al dia de Pentecosta, on des de fa ja un temps venim celebrant el final de totes les activitats pastorals que té la Parròquia.Aquest any, amb un poquet de por pel temps, que després va deixar pas a un Sol que lluí amb molta força, celebràrem aquesta nova edició del Dinar de fi de curs, la Festa de Pentecosta! Un total de 270 persones estaven inscrites per tal de participar d'aquesta festa, on tinguérem bons moments per compartir, rifes, sortejos i algunes imatges per part del 3r cicle del Moviment Juvenil.


A més del dinar de Pentecosta, aquest cap de setmana venia un poc carregadet d'actes, ja que en acabar la Celebració de la Vigília de Pentecosta, i després de descansar un poquet, s'obriren les portes de la Basílica per a rebre al nostre patró, St. Onofre.
A l'endemà, després de la Missa de St. Onofre, començà la processó fins a la seua ermita, on es quedarà fins l'any que ve, guardant el nostre poble des de l'entrada.
Per la vesprada, un total de 34 xics i xiques de la nostra Parròquia van rebre el sagrament de la Confirmació de part del Vicari General, Vicent Fontestad, que els animà a seguir, a no deixar-se dur per les modes i a viure amb fermesa la seua fe! Esperem que així siga, i que aquests joves, siguen testimonis del Crist que han confirmat, al igual que ho han fet amb ells els seus catequistes i monitors.


També volem aprofitar aquest moment per a informar-vos del Campament d'Estiu.


El dissabte després del dinar, es repartiren les circulars del Campament, on hi ha una invitació a participar, informació, dates d'inscripció i altres punts d'interés. A continuació vos detallem algunes informacions d'importància.

El Campament d'estiu d'aquest any, serà del 17 al 29 de juliol a Navalón.

Les dates d'inscripció son el 27 i 29 de juny de 19h a 21h al Patronat (Aula Magna).El campament va destinat per a xiquets i xiquetes des de 3r de Primària fins a 1r Batxiller.


El preu del campament és de 185€, que s'hauran d'ingressar en el compte del Campament de la Caixa Rural.
Per a qualsevol dubte, envieu un correu a jovesstjaume@gmail.com


Fins prompte!