dimarts, 25 de maig de 2010

PENTECOSTA!!!

Benvinguts de nou lectors i seguidors d'aquest blog, després d'aquest cap de setmana ple d'actes a la nostra Parròquia.El dissabte, vespra de Pentecosta, el Patronat es va preparar per a rebre un dia gran, dia de gran festa, FESTA DE PENTECOSTA!!!

En obrir les portes, tot estava ja preparat, taules parades, entaulat, decoració, tot per gaudir d'un dia en comunitat on, des dels mes menuts fins a les persones mes majors, anaven a ser els protagonistes, el dia de la Parròquia!!.


Els xiquets durant el matí, tingueren ocasió de poder jugar i gaudir els tallers i jocs que els monitors havien preparat, tanmateix les persones majors i tots aquells que ho desitjaren pogueren visitar l'exposició que s'havia instal·lat a l'aula magna, tots els moviments parroquials explicaven amb una xicoteta explicació i mitjançant imatges en qué consisteix la seua activitat. També, per tractar-se de l'any sacerdotal, s'instal·là a la part superior de l'aula magna una xicoteta exposició d'ornaments litúrgics amb una breu explicació del que significava aquest any.


Després, al voltant de les 14h, acudirem tots a les taules per començar amb el dinar. Amb unes paraules del Rector de la Basílica i la benedicció de la taula, començarem a dinar, uns amb sombreta i altres amb el bon sol que lluïa!.


En acabar el dinar, els xiquets continuaren amb els jocs, i per a la gent que volgué participar, començà la rifa. Amb les intervencions de Joan i Javi, poguérem gaudir d'una bona estona i ben divertida i repartida.


Una projecció dels millors moments del curs donà punt i final a aquelles persones que no volgueren quedar-se jugant amb els mes menuts fins l'hora de la Celebració, a la que acudirem tots els membres de la Comunitat Parroquial per tal de donar clausura a aquest curs 2009/2010.Per veure les imatges de la Festa de Pentecosta, podeu visitar aquest àlbum


El diumenge, dia de Pentecosta, un grup de 39 confirmands, reberen de mans del Bisbe Auxiliar de València, Mns. Enrique Benavent, el sagrament de la Confirmació, participant activament i amb aportacions al inici de la celebració i al comiat de tot allò que havia significat aquests tres cursos de Catequesi.

Esperem que aquests joves continuen la seua trajectòria de fe, be a la nostra Parròquia o al seu quefer diari.... Preguem per aquests joves que comencen una nova etapa a la seua vida, i que per mitjà del bateig i ara amb el sagrament de la Confirmació, son part mes activa de la nostra Parròquia. Enhorabona!!!Per veure les fotos de les Confirmacions, podeu visitar l'àlbum del Blog.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Agrair a tots la col·laboració en la celebració de les confirmacions del diumenge. Van estar molt lluïdes i participades, des del passacarrer en comitiva de la Capella de la Troballa a la Porta de l'Aire fins a la foto final del bisbe amb els confirmats.
Mn. Enrique Benavent deu haver-se endut una magnífica impressió dels joves d'Algemesí.
Una vegada més :-)