dimarts, 16 de febrer del 2010

Comença la Quaresma!!!

Benvolguts lectors...

Ja ve la Quaresma, temps d'oració i reflexió per excel·lència. Un temps per al que, com els anys anteriors, els diferents moviments pastorals de la Parròquia de Sant Jaume posa a la disposició dels feligresos tota una sèrie d’activitats per a que puguen viure de forma intensa i particular aquest temps del cicle litúrgic.

Aquest pròxim dimecres, “Dimecres de Cendra”, tindrà lloc el trasllat i entronització del Santíssim Crist de l’Agonia a l’altar per part dels joves de la Parròquia, ells seran els encarregats de dur el Crist fins els peus de l’altar i una vegada allí posar-lo al peu per a que ens acompanye durant aquest temps de Quaresma.

Tot seguit, començaran els diferents actes d’aquest temps, meditacions, xerrades, recessos, Via Crucis, convivències, concerts, i un llarg etcètera que en breu pujarem al blog, per a que pugueu visitar-ho i tindre-ho en compte.

Volem de forma particular, aprofitar aquest post, per a comunicar-vos que aquest pròxim cap de setmana, el Moviment Juvenil St. Jaume eixirà cap a Navalón, per a celebrar una Convivència, tot fent-la coincidir amb el primer diumenge de Quaresma, per a que els xiquets puguen entendre el sentit d’aquest camí que anem a començar i que acabarem a Pasqua, si Déu vol, també allí, a la Serra d’Enguera. Tots els que estigueu interessats i no ho heu comunicat, per favor, poseu-se en contacte amb el Moviment a la següent adreça: jovesstjaume@gmail.com també ací podeu descarregar-vos la circular i entregar-la al sagristà fins el dimecres. CIRCULAR

Esperem veure-vos participar el dimecres, de la Celebració de la imposició de la cendra, i, que comenceu amb força aquest temps Quaresmal!

Vols compartir alguna cosa??? Escriu-nos a jovesstjaume@gmail.com