dijous, 18 de juny del 2009

COMENÇA L'INSCRIPCIÓ DEL CAMPAMENT D'ESTIU


De nou actualitzem el nostre blog amb noves noticies i novetats.

Avui dijous, hem començat el plaç d'inscripció per al Campament d'Estiu, temps en el que podreu fer efectiva la vostra assistència a Navalón.

L’horari d’inscripció serà de 18 a 21h. a la Casa Abadia, allí tindreu ocasió de poder resoldre els vostres dubtes que pugueu tindre del Campament, dades, coses que dur, etc.

Les dades del campament seran del 13 al 24 de Juliol. I la reunió de pares el 8 de juliol a les 20’30h a l’Aula Magna del Patronat.

Navalón, com molts de vosaltres haureu pogut comprovar es un paratge muntanyós que fa 32 anys feligresos de la nostra Parròquia, monitors, rectors i demés col·laboradors van construir.

Un lloc, on any rere any, xiquets, monitors, equip de cuina i capellans han gaudit i han intentat crear un trocet de cel a la terra. Es així Navalón, un lloc on qualsevol nit, pot eixir el Sol.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

al voltant de 80 xiquets conformen la llista d'inscrits al campament d'enguany... els qui heu fet tart a la data d'inscripció poseu-vos en contacte amb el correu del grup de joves.

Anònim ha dit...

Al final sou ja vora 100 xiquets, no?

PODEU RECORDAR HORA DE LA REUNIÓ DE PARES?

Anònim ha dit...

LA REUNIÓ DE PARES SERÀ EL DIMECRES DIA 8 DE JULIOL A LES 20'30h. AL PATRONAT.

ÀNIM I ENS VEGEM PROMPTE!!!