dilluns, 11 de maig de 2009

COMENCEN LES COMUNIONS


Comencen els torns de Primeres Comunions a la nostra Parròquia. Han sigut un total de 32 xiquets i xiquetes els que aquest Diumenge 10 de Maig, han rebut el Cos de Crist per primera vegada.


Continuaràn els torns durant aquest dissabte i diumenge i finalment acabarà l'últim torn el 24 de Maig. Aproximadament un centenar de xiquets i xiquetes rebran aquest curs la Primera Comunió aquestos diumenges de Pasqua.

També recordar als joves confirmands que entren en la recta final del curs. En breu rebràn de mans del Bisbe l'oli de catecúmens en el Sagrament de la Confirmació, la celebració de les confirmacions serà el Dissabte 30 de Maig a les 19'30h en la Basílica.


Finalment, volem comunicar-vos la data de la festa de Fi de Curs, que hem decidit canviar per "Festa de Pentecosta", ja que la celebrarem amb un dia de paelles i activitats per a tots els moviments de la Parròquia, tant xiquets de catequèsis, post-comunió, Catequèsis de Confirmació, Moviment de Joves, Adults, Vida Creixent, Acció Católica, Càritas, Repartidores, Neteja, i tots els col.laboradors parroquials i feligresos. Començarem al voltant de les 11'30h al Patronat on hi hauràn preparades diferents activitats per a tota la gent, es preparàn paelles per a tots i després de dinar contarem amb actuacions dels mes menuts i diferents actes.

Per la vesprada, tindrem unes xicotetes activitats per a les families i finalment concluirem el dia amb la celebració de l'Eucaristía. Sería un bon dia per a trovar-nos i dessitjar-nos bones vacances, ademés de poder saber quanta gent som part activa d'aquesta comunitat, que es la Parròquia de St. Jaume. Podreu adquirir els tickets per al dinar en breu, publicarem mes informació en breu.

Moltes gràcies per les vostres visites al Blog... ja son quasi 3000. Esperem que aquesta cartellera digital siga del vostre interés i que disfruteu molt visitant-la.

2 comentaris:

pacodonderis ha dit...

Per cert, no sé si tindrà algo a vore la càmara desapareguda, però falten les fotos de les Comunions del 24.

pacodonderis ha dit...

Moltes gràcies!!!!