dilluns, 8 de desembre del 2008

FESTA DE LA INMACULADA CONCEPCIÓ

Avuí, 8 de Desembre, ha acabat la Novena de guitarretes, un total de 9 celebracions de l'eucaristía al voltant de l'altar i baix la mirada de la Mare de Déu de la Salut. Aquesta vesprada, al finalitzar la novena, i la felicitació sabatina, s'ha entonat el Virolai, i el vol de les campanes (toc manual, realitzat per el grup de campaners) i s'ha tornat la Mare de Déu al camerí.



Moment de la Celebració del 8 de Desembre.



Repart d'estampes per cistelles per al sorteig.




La novena de Guitarretes, tornarà a l'any que ve.. amb eixes matinades, amb el virolai, amb les campanes... i sobre tot amb els fidels que ens reunim amb devoció, per celebrar la novena de la Inmaculada Concepció.




Agraïm al nou grup de campaners de la parroquia, un grup de uns 10 joves compromesos amb les tasques parroquials, que agafen un nou repte. Ànim a aquestos.




3 comentaris:

ADMINISTRADOR ha dit...

Ací vos dixe el link al video dels campaners d'Algemesí, durant el repic de la Sabatina, i el trasllat de la Mare de Déu al camerí.

http://es.youtube.com/watch?v=ELtMtBoaNEI

http://es.youtube.com/watch?v=nj6nTwbRPts


Esperem siguen de la vostra satisfacció.

Anònim ha dit...

No sabia que la parròquia tenia tanta activitat. És una llàstima que no es conega suficient tot allò que feu. En certa manera tenim algo de culpa nosaltres per no interessar-nos però espere que ens convideu a tot el que faça falta perquè som una colla de pares gran per poder acompanyar els xiquets en tot allò que feu.

A vore quin dia ens convideu a vore el campanar!!!!

gnikiet ha dit...

Guillem Niclòs (monitor de primer cicle)

Moltes gràcies per tot, la veritat es que es d'agrair la participació, implicació i confiança de tots els pares, perqué amb tots vosaltres es molt més fàcil la nostra tasca tant en l'educació dels vostres fills com en la parròquia.