dimecres, 17 d’octubre del 2018

ENCETEM EL CURS... EN ESPERIT I EN VERITAT!


De nou tornem amb les notícies i esdeveniments parroquials que estem celebrant i celebrarem a la nostra Parròquia als pròxims dies.

Aquesta setmana estem donant inici a totes les activitats pastorals que havien parat per les vacances estivals, després d’un curs carregat d’activitats cal un merescut descans per agafar forces i reprendre i preparar amb ganes el nou curs.

En primer lloc, el darrer dilluns iniciaren la catequesi de Primera Comunió els xiquets i xiquetes de 3r i 2n curs a la Basílica on tingueren uns moments de retrobament i benvinguda per iniciar el curs. Pel que fa al primer curs, començarà el proper dilluns a les 18h a la Basílica.

Seguidament, ahir dimarts, en la missa vespertina tingué lloc l’inici de curs dels grups de Vida Creixent. Aquesta celebració va ser oferida per tots els membres vius i difunts. També Càritas, dins del marc de l’inici de curs tingué una reunió per plantejar els projectes d’aquest any.

Pel que fa a hui dimecres, els joves de Confirmació es trobaran al Patronat a les 20:15h per donar inici també a totes les seues activitats formatives posant la mirada cap a l’Esperit que rebran a la Pentecosta. Si algun/a jove encara no s’ha matriculat, pot fer-ho tant hui o al llarg dels propers dies.


En quant a demà dijous a les 20:15h, a la Casa Abadia serà el torn de la Formació d’adults. Com cada dijous emprendran la seua Catequesi, enguany dirigida cap a l’Apocalipsi de St. Joan. Aquest grup està obert a totes aquelles persones que vulguen participar i tinguen inquietud per aprofundir en la fe.

El Moviment Juvenil arranca també motors i al llarg del cap de setmana té distintes convocatòries a les quals no s’ha de fallar.
Primerament, el divendres, de 19h a 20:30h a l’Aula Magna del Patronat tindrà lloc la inscripció dels xiquets i xiquetes al Moviment, fet que també es podrà realitzar mitjançant el formulari web que podeu trobar a aquesta adreça: https://goo.gl/forms/u1cK2m3awB3xx9da2
Respecte al dissabte, l’activitat del Moviment començarà de manera extraordinària a les 17h, ja que en acabar l’activitat participarem tots junts de la Celebració de l’Eucaristia a les 19:30h a la Basílica per donar inici de totes les activitats del curs parroquial.

De manera especial i com a acte comunitari, el diumenge 21 celebrarem una Assemblea Parroquial en la que aprofundirem de manera conjunta cap a on anem i com volem anar. És un moment important per a la nostra Comunitat Parroquial i nosaltres, que som la Parròquia, deguem estar presents. Donarà inici en acabar la missa de les 9h, i amb moments de compartir, reflexions i pauses amb café, prepararem el nou curs. També per a totes aquelles persones que ho desitgen, podran adquirir un tiquet per participar en el dinar que tindrà lloc en acabar l’Assemblea, al mateix Patronat. Cal passar per l’oficina parroquial i inscriure’s, al preu de 5€. 

Cal recordar que, com cada dia, fins el dia 28 d'octubre, els joves es troben a les 20:15h per resar el Rosari. Una proposta nascuda a petició del Papa Francesc en ocasió del Sínode dels Bisbes pels joves, la fe i el discerniment vocacional. Podem fer l'esforç i participar d'aquesta proposta que el Papa ens convida a realitzar.



Ha arribat el moment de posar-se en marxa, no ens acomodem, el Senyor ens espera i nosaltres hem de respondre-li en Esperit i Veritat!