dijous, 22 de març del 2018

A LES PORTES DEL TRIDUUM PASQUAL


Recuperada la normalitat després de la festivitat de Sant Josep (un home ferm i just, que ens convida a veure la seua figura i a reflexionar en el sentit de l’obediència i el compromís sempre en silenci, sempre a l’ombra, vertader model als nostres dies) i les Falles, encarem al recta final d’aquest temps de preparació quaresmal. 

Com que no volem que us perdeu res en este últim impuls, ací vos apropem els avisos més importants per al que resta de setmana:
  • Demà divendres, 23 de març, posem punt i final a les oracions estacionals de la Quaresma, a les 22h i a la Parròquia de Sant Pius X.
  • Tant el divendres, 23 de març a les 20:15h, com dissabte 24 de març a les 20:45h tindrem concerts a la Basílica. El primer a càrrec de la Família Marista amb el seu XIV Concert d’Orgue. El segon, el Concert Sacre de l’Schola Cantorum, amb un oratori de Listz.
  • Diumenge, 25 de març, quedem tots convocats a les 11:15h a la Capella de la Troballa per a la tradicional Processó de Diumenge de Rams, que conclourà a les 12h amb la pertinent celebració a la Basílica. Com cada any, a la mateixa Capella hi haurà rames d’olivera disponibles i gratuïtes per a tots els qui participen. Vos convidem fortament a participar de manera activitat en l’acte inicial d’aquesta Setmana Santa 2018.
Donat que aquest és Diumenge de Rams, vos recordem (per a tots aquells que tingueu fills/es o coneguts/es al Moviment Juvenil) que no hi haurà celebració el dissabte 24 de març a les 18h. Per contra, els xiquets gaudiran de l’activitat setmanal, que acabaran amb un xicotet berenar al Patronat fins les 19h, hora en que podreu passar a recollir-los.

Seguint amb els avisos del Moviment Juvenil, vos recordem que el Campament de Pasqua està ben a prop (del 3 al 5 d’abril) i, encara que les inscripcions seran demà divendres de 19h a 20:30h al Patronat, ja podeu apuntar als vostres xiquets al formulari online. Una perfecta manera de gaudir de companys, monitors i natura al paratge inigualable que ens ofereix Navalón. Teniu tota la informació al següent enllaç: 


Ací vos deixem una imatge del viatge que alguns joves del Moviment Juvenil i matrimonis de la nostra parròquia han realitzat a Assís (Itàlia), el lloc on Sant Francesc va iniciar la seua acció catòlica.


Per últim, animar-vos a que participeu en tots els actes que al llarg de la setmana que ve es duran a terme a la nostra parròquia i al poble en la setmana més important del cristianisme. És per això que us aconsellem estigueu ben atents a la propera actualització i newsletter que vos remetrem el proper dilluns 26 amb tots els detalls i horaris. Ah! I recordeu que la matinada de dissabte a diumenge ens canvien l’hora… a les 2h seran les 3h! Ànims que el dia allarga!