dilluns, 15 de gener del 2018

RECONEIXEM LA VEU DEL SENYOR

Comencem el Temps Ordinari que ens durà a la Quaresma, i aquests diumenges són una oportunitat magnífica per apropar-nos a al Senyor, sobretot escoltant la seua Paraula. Tots pensem que coneixem a Jesús, però sense un contacte directe amb Ell, no el coneixem a fons ni identifiquem la seua veu. Es per això que un bon propòsit per a aquest nou any pot ser llegir cada dia l’Evangeli per anar acostumant l’oïda i el cor a la veu del Senyor.

Encetem una nova setmana que dedicarem a l’oració per la unitat dels cristians. Les Esglésies cristianes ens unim del 18 al 25 de gener en una mateixa pregària, demanant al Pare el do de la unitat, per a tots els qui confessem el nom de Jesucrist com a Fill de Déu i Salvador. Amb motiu d’aquesta setmana de la unitat tindrem diversos moments de pregària:
  • Dijous 18 a les 20:15h a la Basílica tindrà lloc un concert – reflexió – pregària anomenat Ecclesia semper reformada. Una aproximació de la Reforma iniciada per Luter en el Vé centenari. Composat per música d’orgue, cants litúrgics de l’Església protestant, textos de Luter i una reflexió oferida pel Dr. Martín Gelabert, o. p. que acabarà amb un moment de pregària.
  •  Diumenge 21 a les 20h, Oració de Taizé per la unitat dels cristians.
  • Cada dia a les 19h (menys dissabte i diumenge), Vespres per la unitat.
D’altra banda, aquesta setmana cal destacar les següents activitats:
  • Recés de Vida Creixent, serà dimarts 16 a les 16:30h en la Parròquia. Queda obert a totes aquelles persones interessades.
  • Els dies 19, 20 i 21, tindrà lloc el curset Prematrimonial intensiu que oferta la parròquia. Començarà divendres 19 a les 22h al Patronat.
  • El dia 20, celebrarem la “Festa de la Vila” en motiu de la festivitat de Sant Sebastià en la que l’Església del poble se sumarà amb la seua pregària i amb el volteig de campanes.
  •  Diumenge 21 serà la Festa de Sant Antoni Abad amb la Benedicció dels animalets a la Plaça Major en acabar la missa de les 12h.
En quant a les activitats dels xiquets i joves, destacar:
  • El proper 27 de gener tindrà lloc la Trobada de Moviments juvenils del poble (EMIJA). Recordar als pares i mares dels xiquets del Moviment Juvenil, que han de portar emplenat el justificant d’assistència el dissabte 20. En cas de no tenir la circular, podeu descarregar-la a la web de la Parròquia.
  • El cap de setmana tindrà lloc la Convivència del joves de Confirmació a Navalón. Serà una activitat extraordinària en la que s’espera que tots visquen una experiència de fe.
  •  També serà la convivència dels joves i monitors de 3r cicle del Moviment Juvenil que passaran junts el cap de setmana a Polinyà. Esperem per a ells també un cap de setmana ben divertit i profitós. Recordar als pares que dimarts al Patronat seran les inscripcions.

Per últim, recordar-vos que s’ha ampliat la campanya per al Menjador de Lima i es poden seguir subscriguent beques per al Menjador. De nou es segueix treballant per recollir recursos i ajudar als xiquets de Lima, vos animem a col·laborar amb als nostres germans en aquesta gran iniciativa que ve fent la parròquia amb l’ajuda de tots. Cal donar un agraïment especial a tots aquells qui ja han fet aportacions.

Esperem que tingueu una bona setmana i tal com hem dit al començar, treballem l’escolta al Senyor i ens deixem canviar, tal com ens ha dit aquesta setmana l’evangeli en el moment en el que Simó es trobà a Jesús i aquest li canvià el nom com a signe de canvi de vida.