dijous, 20 d’octubre del 2016

Comencem un nou curs, TOTS!

Benvolguts lectors!!

Després d’un llarg temps d’inactivitat, ENCETEM EL CURS!!

En efecte, serà el proper dissabte dia 22, en la missa vespertina quan iniciarem oficialment el curs tots els moviments pastorals de la Parròquia, però com és normal, cadascun ho ha anat fent al llarg d’aquesta setmana en el seu horari habitual.



El passat dilluns iniciaren la seua activitat la Catequesi de Primera Comunió. A les 18h i a les 18,30h iniciaren els cursos de 3r i 2n respectivament. Acollits en la Basílica per tot el grup de catequistes, els xiquets es retrobaren amb els seus companys i companyes i amb els pares i catequistes per donar les primeres indicacions i convocar-los per a començar amb normalitat el proper dilluns a les 18h al Patronat.
El curs de primer, que aquest any inicien la catequesi, començaran el proper dilluns a les 18h a la Basílica.







Hui dimecres han sigut dos els grups que han donat inici a les seues activitats. A les 16,30h Pregària davant del Santíssim pel grup de Vida Creixent, per tal de demanar pel nou curs que van a iniciar.
A les 20,15h de manera habitual també han iniciat hui dimecres els i les joves de Catequesi de Confirmació les seues sessions. Pot ser siga un dels grups que més s’ha de cuidar, tots sabem que és una edat difícil i els joves tenen molts suggeriments als que acudir, esperem que aquest nou curs que han iniciat siga profitós i ple de coneixences i descobriments per als joves, així com un bon acompanyament  per part dels catequistes.






Pel que fa a demà dijous, a les 20,15h també en horari habitual, inicia de manera extraordinària la Formació d’adults. Aquest grup de maduració i ganes de créixer en la fe proposa una Xerrada al Patronat a càrrec del nostre Rector D. Jesús Corbí baix el títol: Evangelitzar ahir i hui: l’aventura evangelitzadora en els seus inicis. Aquest any tractaran les Cartes de Sant Pau als Romans i als Gàl·lates, està obert a totes aquelles persones que ho desitgen.





Pel que fa al proper cap de setmana, recordar que el Moviment Juvenil, que ja va tindre una primera activitat la setmana passada, també inicia el curs aquest proper dissabte, l’activitat serà a les 17h i tots junts participarem de la Celebració d’inici de curs a les 19,30h com ja s’ha dit anteriorment. Si algun xiquet/a no s’ha inscrit, encara pot fer-ho al qüestionari que s’ha habilitat per tal de fer efectiva la inscripció. ACÍ o al Patronat el dissabte mateix.





Aquest proper diumenge celebrarem el DOMUND, el diumenge mundial de la propagació de la fe. Aquest dia ens fa prendre consciència que tots en l’Església som missioners. L’anunci de l’Evangeli ha d’arribar a tots els llocs del món i nosaltres devem col·laborar. Com que a Europa hi ha esglésies més riques materialment que altres, se’ns demana que participem d’aquesta missió, amb les nostres aportacions econòmiques i ajudant a propagar la fe a tots aquells que no han sentit encara el missatge esperançador que Crist envia al seu poble.




Hem de recordar allò de que som una Parròquia Viva, una Parròquia en Moviment, una Parròquia en eixida com ens demana el Papa Francesc. No ens quedem asseguts veient què fan els demés i jutjant-ho, iniciem aquest curs d’una manera distinta, perquè entre tots, tot és més fàcil, perquè tots, som Poble de Déu en marxa!