dilluns, 14 de març del 2016

Seguim la llum a la obscuritat, trobem la llum de la vida.



Aquesta és la darrera setmana de quaresma i el Papa Francesc ens anima a la conversió. Pot ser tenim a la nostra vida quotidiana algun aspecte que contradiu la voluntat de Déu i, de vegades, busquem excuses que ho justifiquen i acabem cedint a la temptació. Cal que perdem la por a reconèixer els nostres pecats i acollir-nos a la misericòrdia de Déu, que ens demana el canvi a una vida millor. La millor forma de fer-ho és, tal i com diu l’evangeli de hui dilluns, atrevir-nos a seguir a Jesús, llum entre la foscor, que ens apropa a trobar la llum de la vida eterna.


Entre les festes de falles ens arrimem a la Setmana Santa. Abans doncs, el divendres 18 de vesprada, tindrà lloc a la Plaça Major l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu de la Salut i el dissabte 19 es commemora la festa de Sant Josep mitjançant les falles. Hi haurà missa a les 12 hores.


Just a l’endemà de les falles, celebrarem el Diumenge de Rams, commemorant l’entrada de Jesús a Jerusalem. A les 11.30 des de la Capella, iniciarem la processoneta amb les palmes i fulles d'olivera fins a la parròquia, on tindrà lloc la Celebració. És convenient acudir a la capella a les 11.15 i tots els xiquets i xiquetes podran unir-se al capdavant de la processó per portar les pancartes i cantar junt als monitors que allí els esperaran. Cal que entrem en la Setmana Santa amb l’esperit fervent i renovat vivint plenament aquest dia que dona entrada a la Setmana Santa. 


El mateix diumenge 20, a les 20.30 tindrà lloc la processó de la confraria del Nazareno amb motiu del trasllat de la imatge. A la Plaça del Teular, tindrà lloc l'encontre amb la imatge de la Mare de Déu al Peu de la Creu. Seria ben bonic, que acudirem per tal de recolzar la confraria de la Parròquia.


Recordem que aquesta setmana no hi haurà meditació quaresmal el dimecres ni tampoc oració estacional el pròxim divendres. Recordar també que els xiquets i joves del Moviment Juvenil tenen una oportunitat molt bona per celebrar la Pasqua junts al tradicional campament de Pasqua que tindrà lloc a Navalón els dies 29, 30 i 31 d’aquest mes. Podran inscriure’s per a assistir-hi el dimarts 15 i dimecres 16 de març de 19 a 20.30 a l’Aula Magna (al Patronat). Si no teniu la circular podeu descarregar-la ací.




Finalment recordar també que, com ja va sent tradició a la nostra parròquia, el dissabte 26 en acabar la vigília Pasqual hi haurà un sopar de torrà per a tot aquell qui vulga participar. Els tiquets per al mateix tindran un preu de 6€ i estaran a la venda a partir del dia 21 de març a l’oficina parroquial. No deixem passar una bonica i significativa forma de començar a celebrar la festa més important per als cristians en comunitat.



Esperem que tingueu una entrada plena a la Setmana Santa i vos animem a viure-la ben intensament!