dimecres, 30 de desembre del 2015

VENITE EXULTEMUS DOMINO




Amb la festa de la Sagrada Família encetem aquesta setmana, última de l’any i ben carregada d’actes.




Com per tots és sabut, ens trobem dins dels actes de l’Encontre Europeu de joves de Taizé que aquest any està celebrant-se en les nostres terres. Al voltant d’uns 400 joves han arribat fins al nostre poble des de distintes nacionalitats, Rumania, Italia, França... a la nostra parròquia un total de 250 joves. 

Tots ells estan acollits en moltes de les vostres cases, i ben bé sabeu quines són i estan sent les cròniques d’aquest encontre, del que estem segurs que deixarà marca.

Dins dels actes que ens queden per celebrar al llarg d’aquesta setmana i fins entrar en l’any nou, trobem:
-    
  •      Cada matí a les 8h a la Capella de la Comunió, celebració de l’eucaristia. A continuació pregària comunitària a l’estil de Taizé amb els joves que estan a la nostra parròquia i tots aquells que vullguen participar.
  •         El proper dijous 31, celebrarem l’últim dia de l’any civil. A les 23h en la Basílica tindrà lloc una pregària per la pau que finalitzarà en tocar les dotze i entrar en l’any nou. La festa dels països es durà a terme en el Col·legi dels Maristes. Convidem a participar a tots aquells que vulgueu. Si voleu més informació, no dubteu en preguntar.
  •         Divendres dia 1 de gener. Santa Maria Mare de Déu. La missa conclusiva de l’Encontre Europeu de joves serà a les 11h del matí. No hi haurà missa de 12h. De vesprada, una vegada els joves ja hagen emprés el seu retorn cap als seus països d’origen, a la Basílica continuarem amb els exercicis habituals. A les 18’30h Vespres solemnes, Missa, Exposició del Santíssim i Consagració d’Algemesí a Jesús Sagramentat, iniciativa del Rector J.R. Ferri.


Gaudim d’aquesta experiència inoblidable que estem vivint al nostre poble. Tots, aquells qui acullen, aquells qui ajuden els joves a trobar un carrer, aquells que saluden als joves en creuar-se’ls pel carrer... Tots, som i estem sent TAIZÉ VALENCIA 2015! Atreveix-te a viure lo inesperat!


Bona entrada en l’Any nou!!