dilluns, 9 de març del 2015

III diumenge de Quaresma



    Comencem una nova setmana amb aquest tercer diumenge de quaresma, pel qual entrem en l’equador d’aquest temps i obrim una segona etapa que ens anirà revelant el Misteri de la Creu que celebrem en el Tridu Pasqual. Jesucrist és la novetat de Déu, amb Ell Déu ha reconciliat tota la humanitat. 
 
El diumenge celebràrem a la nostra Diòcesi el dia del Seminari, amb testimonis a moltes de les Parròquies, hem pogut conèixer de més a prop, la realitat que viuen els seminaristes, a la nostra Parròquia, Borja, que es troba al Seminari Menor de Xàtiva, donà testimoni i ens mostrà la seua vida al Seminari.


També diumenge es celebrà el III Concert de Musica a la Basílica, a càrrec del Conservatori J. Bta. Cabanilles i la Societat Musical Sta. Cecilia, un programa molt complet amb varietat d’instruments que ens ha fet conèixer diversos autors com Corelli, Häendel, Bach i Mozart. La pròxima setmana no hi haurà concert per coincidir amb el viatge a Olesa de Montserrat i trobar-nos més damunt de les festes falleres.




Aquesta setmana continuem amb l’horari habitual de la quaresma.  El dimecres a les 16h i a les 20h tercera Meditació Quaresmal, els divendres de 17h a 19h temps de pregària i oració amb sagrament de la reconciliació. També cada dia, menys els dissabtes i diumenges, a les 19h Via Crucis. A més a més, aquest divendres 13 de març ens trobarem a les 22h a la parròquia del Pilar per celebrar l’oració estacional i reflexionar sobre el carisma de les Missiones Catequistes, última congregació religiosa arribada al poble.


Recordar a tots aquells que vulguen assistir al viatje de la representació de la Passió d’Olesa, organitzat per la parròquia Sant Jaume i que tindrà lloc el pròxim 15 de març, que cal apuntar-se a l’Oficina fins a demà dilluns en horari d’oficina. També recordar als pares i mares del Moviment Juvenil Sant Jaume que no hi haurà activitat al Patro els pròxims dissabtes 14 i 21 de març i que tots aquells que no tenen la circular per al campament de pasqua poden descarregar-la fent click ací

Passeu una bona setmana!