dimecres, 14 de maig del 2014

"Jo sóc la porta de les ovelles"



Una vegada més, encetem una nova setmana ben intensa a la nostra parròquia recordant aquest últim diumenge de Pasqua, que ens ha deixat la festa de la Mare de Déu dels Desamparats, celebrada per tots els veïns i devots del carrer i a la qual es va oferir la missa en gregorià de les 9h.



I  mirant ja la setmana que comença, cal dir en primer lloc que aquest diumenge dia 18 tindrem el primer torn de Primeres Comunions, dels xiquets i xiquetes que enguany han acabat 3r de catequesi. Esperem que el fet de rebre el cos de Crist per primera vegada siga per a ells una experiència de fe única, i molt enriquidora.

A més, cal recordar que el dilluns 12 hi haurà a les 20h a la Basílica la reunió dels pares i mares dels xiquets que la celebraran en aquest primer torn, i que el dimarts 13 a les 18h tindran lloc les confessions d’aquestos xiquets per tal de preparar-se per aquest moment tan especial.

Recordar també que el dijous 15 a les 20h tindrà lloc al Saló Parroquial la corresponent reunió per als pares i mares dels xiquets que rebran aquest sagrament els dies 25 de maig i 1 de juny.





Per últim tanquem aquest blog setmanal amb el que pot arribar a ser una molt bona notícia: durant aquestos mesos de maig i juny, la Sagrada Congregació per a la Causa dels Sants, estudiarà el miracle presentat per a la canonització de la Senyora Pepa. Si finalment aquest tribunal reconeix el miracle, ja estaríem molt a prop de que la Beata Josepa Naval fóra santa. Preguem al Senyor perquè manifeste la seua glòria en la santedat de la Senyora Pepa.