dimarts, 18 de març del 2014

POBLE DE DEU D’ALGEMESÍ

Aquesta setmana, Valencia està en plena festa fallera, i els cristians hem de tindre ben present la figura de Sant Josep, espòs de Maria, que feu de Pare de Jesús i es patró Universal de l’Església.

Durant els dies de Quaresma es realitzaran unes predicacions extraordinàries, per les diferents vicaries de la Diòcesis, que estaran centrades en la figura de la Mare de Deu, dins de la historia de la salvació, i en la nostra vida com a seguidors de Jesús. Aquestes predicacions, les realitzarà l’arquebisbe D.Carlos que visitarà la nostra vicaria el divendres 21 de Març i ho farem a Algemesí a les 20h al Centre Polivalent Mare de Déu de la Salut, al Pla. Amb açò, quedarà iniciada la “Missió Magníficat” En eixe mateix acte, tindrem una visita de la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats.

Cal recordar, que el divendres 21 de Març, amb motiu de la predicació extraordinària, no hi haurà cap celebració a cap parròquia del poble i tampoc hi haurà oració estacional.

El passat diumenge no hi va haver l’habitual concert de música a la basílica, però el pròxim diumenge 23 sí que hi haurà concert.

Dissabte pròxim, en missa de 18h se’ls entregarà al joves de segon de confirmació la Paraula, ja que dins del procés de coneixement de la fe, és un dels pilars fonamentals per a apropar-se a Déu. L’endemà a missa 12, hi haurà una celebració de la creu per als menuts de segon de catequesi de infància.


Recordem en aquests dies de conversió tindre ben present la figura de Sant Josep, que com un model de persona silenciosa i humil acompanya a la Verge Maria en el creixement de Jesús. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

(A l'administrador/a del blog).
Modifiqueu l'enllaç associat a la imatge de la web de la Parròquia de Sant Jaume perquè està mal escrit el vincle url i no fa efecte. Gràcies.