dilluns, 24 de febrer del 2014

Comencem una setmana... amb molts events parroquials!



Hola a tots i a totes! De nou comencem una setmana i com no, caldrà posar-se al dia de tots els esdeveniments que tenim, que no són pocs!

En primer lloc, recordar que avui celebrem el 121 aniversari de la mort de la Beata Josepa Naval Girbés.

Anunciar que demà, dimarts 25 de febrer a les 16 h., tindrà lloc a la parròquia de Sant Pius X el recés de l’Acció Catòlica i Vida Creixent.

Tanmateix el dimecres 26, a les 20:15 h. a l’Abadia serà la reunió preparatòria per als pares i padrins dels xiquets i xiquetes seran batejats el pròxim diumenge, entrant així a formar part de la nostra comunitat cristiana i parroquial.
El proper divendres 28 a les 19:30 h., durant l’Eucaristia vespertina es lliurarà la Creu Missionera a totes aquelles persones que estan seguint l’IDR. En acabar tindrem al Patronat (a les 20:15) una xerrada a càrrec del jesuïta P. Toni Català en la que ens presentarà l’última Exhortació Apostòlica escrita pel papa Francesc fa uns mesos. Toni Català coneix personalment al Papa i és un gran comunicador, expert en Cristologia, que ens presentarà d’una forma senzilla i a la vegada profunda cadascuna de les parts d’aquesta exhortació. No desaprofitem l’ocasió d’aprofundir en la nostra formació, que ens ajuda a créixer en la fe.


Finalment, anunciar també que el pròxim cap de setmana, els dies 1 i 2 de març, els xiquets i xiquetes del Moviment Juvenil acompanyats dels seus monitors i monitores aniran a Navalón de convivència, amb la qual es preparen, com tots els anys, per a l’inici de la Quaresma que ja s’apropa. Per aquest motiu aquest dissabte no hi haurà activitat al patronat ni missa de xiquets (a les 18:00). Recordar als pares i xiquets que ens veurem a les 8:30 als Maristes per fer l’oració i moure cap a Navalón.


Que tingueu una bona setmana i no oblideu el que ens deia Jesús a l’Evangeli: “Estimeu els vostres enemics, pregueu pels qui us persegueixen”. Intentem tractar els nostres <<enemics>> amb respecte, honestedat i justícia, sense fixar la mirada en els aspectes del seu comportament que ens incomoden, sinó més aviat tractant-los com nosaltres desitgem que ens tracten.