dijous, 9 de juny del 2011

FESTA DE PENTECOSTA!!!




Benvolguts lectors i seguidors:




El curs s'acabat!!! serà el Patronat qui aquest pròxim dissabte 11 de juny des de les 12h del matí acollirà al seu interior les últimes activitats del curs, jocs, tallers i com no, el tradicional dinar de paelles per a celebrar conjuntament la vigília de Pentecosta i per tant que el curs ha arribat a la seu fi durant aquest curs pastoral.



Des de les 12h del matí, els monitors, acompanyats per tots els xiquets que vullguen, i per els no tant xiquets, podran gaudir de totes aquelles activitats que hem preparat per a celebrar juntament amb la resta de la Parròquia durant el matí, visites al Patronat, imatges, tallers, activitats, etc...


Cap a les 14h, tindrem el dinar al pati del Patro, on estaran instalades les taules per poder dinar tots en comunitat i poder gaudir després d'algunes actuacions dels menuts i menudes i participar d'algunes rifes i sortejos que s'han preparat.



Cap a les 17'30h mourem tots cap a la Basílica, ja que celebrarem tots junts l'Eucaristia a les 18h de la vesprada, amb motiu de la Vigília de Pentecosta i per donar gràcies per tot el curs que fins a aquest dissabte hem anat pelegrinant des d'aquell passat 18 d'octubre en que iniciavem junts el curs pastoral.



- Cal recordar que no hi haurà Celebració de 19'30h a la Basílica, i que l'Església estarà oberta fins l'arribada de St. Onofre a la Basílica.


A tots aquells que heu fet possible aquest curs, heu participat de les diverses activitats, heu preparat amb moltíssima il·lusió cadascuna de les tasques, activitats, reunions o simplement heu participat d'elles... MOLTES GRÀCIES!!!!



Fins el Corpus Christi!!!!






2 comentaris:

Anònim ha dit...

fins a quin dia es poden comprar tiquets de la rifa del campament?

ADMINISTRADOR ha dit...

Hola Anònim... els tickets de rifa es podran comprar durant el dissabte tot el dia... ja explicarem (el mateix dissabte) que en cas de no arribar al mínim de tickets venuts, haurem de deixar per a un altre dia el sorteig.

Moltes gràcies!!!