dimecres, 15 de juliol del 2009

La primera foto al campament!


Pares i mares, aci teniu la primera foto dels acampats a Navalón! Es tracta d'una fotografia realitzada dilluns, en arribar al campament, en les escales de l'entrada de l'alberg. En ixe moment els xiquets passaren a formar part de la "Pelitrumpeli". Nom de la colla que dóna forma al campament d'enguany amb el rerefons dels viatges de Sant Pau coincidint amb l'aniversari que ha acabat abans d'estiu sobre la figura d'esta figura clau en l'Església. Majors i menuts viatjaran, com Sant Pau, per diferents ciutats i països, vivint aventures i trobant-se entrebancs. Però ho faran a bord d'una nau molt especial, la de la Pelitrumpeli, una nau que navega pel cel a la nit, mentre tots dormen, la lluna es torna groga, i els caragols fan coses extranyes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies per la primera foto ,en esperem moltes mes ,però
a l´altra , els aviseu perfa , els volem vore la cara .Pares caldosos ,ja sabeu .

Anònim ha dit...

No exien tots el xiquets

Anònim ha dit...

Xé, a l'altra digau als xiquets que miren a la càmera!!!!!

Altre pare caldós!

Carmen ha dit...

Moltes gràcies per la foto i per contar el que esteu fent, segur que s'ho estan passant molt bé i esteu cuidant-los i treballnt de valent!
Hem tranquilitza molt poder llegir alguna cosa sobre la meua filla en Navalón, a més hui és el seu sant i per primera vegada no la puc felicitar, no pareu d'escriure, per favor! MOLTES GRÀCIES!
Una altra mare moooolt caldosa!!!

pacodonderis ha dit...

Moltes gràcies i un fort abraç per a tots els xiquets i monitors.

P.D.: vullc veure a la meua Carol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pare caldós i mig.