dijous, 16 de juliol del 2009

Fem nit a La Font de la Figuera!!!


Els xiquets i xiquetes (de totes les edats) són uns autèntics campions! Hui han acabat la marxa que han començat a les 6.30 del matí. La història contava que tots estaven en perill i per això s'han mobilitzat del campament. Pere i Pau s'han enfadat i han deixat els més menuts al Regajo i els més majors han anat fins la Font de la Figuera. Dormiran al Pavelló esportiu de La Font de la Figuera i demà, ben matinet per no agafar les hores de massa solet, xino-xano, mouran cap a El Regajo per recollir els més menuts i tots junts s'enfilaran cap a l'Alberg on tenen preparades activitats aquàtiques, relaxació, i una dutxa (a fons), jeje. Esperem que estigueu tenint unes bones jornades al poble. Pregueu per tots els qui estan al Campament perquè de segur que des d'allà tots s'enrecorden de vosaltres que els espereu a casa. Vos puje una foto també de les primeres dies allà! Són les 22.30 h. de la nit i els més majors han cridat per contar-nos que estan tots sans i estalvis, tot i que una miqueta cansats.

5 comentaris:

pacodonderis ha dit...

Un cop més, moltes gràcies per la informació i per la foto, ja he vist a la meua Carol!!!!

P.D.: Esperem moltes més!

patilla tòtica ha dit...

Patilles tòtiques
d'un peluquèsticum
som de la lluuuum.
SOM DE LA PELITRÚMPELI!
pelicutxim
catarrim
catarrim
ca Xim.


Quina idea més fantàstica per a tema de campament!!! Combinar el vaixell de la Pelitrúmpeli i els viatges de Sant Pau és... com estar de creuer per les illes gregues. Així qualsevol no s'apunta ^_^
Quina enveja!

Salutacions a tota la tripulació: al capità Jesús i al "grumete" Pablo, al comandant Javi, al doctor Andrés, als múltiples oficials d'abord, als intendents, a les "chefes" de cuina, al magnífic personal d'animació i espectacles i, per descomptat, a les passatgeres i passatgers.

I ara intentaré acomiadar-me en la llengua de la Pelitrúmpeli:
"Bon campaméntelim i no passeu ànsia pels donyétsticum, que per la nit fan sorollstiquem molt extrànyspilum. Són uns personàtgicums que tots els estíustiquem han visitat el campaménticum, però us heu d'acostumàrpelim a les seues maliféticums. A la fi es tornen bons amícspelim, com passa amb el Sauléticum."

Gràcies per mantindre'ns informats!

Mare de Pau ha dit...

Estic tots els dies impacient per rebre els vostres missatges. Gràcies per cuidar dels nostres xiquets. Besets per a tots incloses les cuineres

un qualsevol del campament... ha dit...

Gràcies a tots per haver dipositat la vostra confiança en el grup de monitors i en Jesús, ja que gràcies a vosaltres hem pogut viure 12 dies inoblidables a les terres de Navalón. Esperem tornar a vore-vos el curs que ve per seguir treballant i disfrutant amb més ganes i il·lusió que mai.

Gràcies a tots, pelitrumpètics !!


...un qualsevol del campament...

Anònim ha dit...

PERFABOR POSEU LES FOTOS DE CAMPAMENT DE ESTIU