divendres, 22 de maig del 2009

FESTA DE PENTECOSTA


De nou ens posem en contacte amb vosaltres per anunciar-vos la Festa de Pentecosta, que serà un dia de comunitat iniciat pel Moviment Juvenil, que durà a terme activitats, tallers, projeccions, i demés activitats conjuntes.

La jornada començarà al voltant de les 11’30h on es farà l’acollida, poc després s’iniciaran els tallers, i les diferents activitats. Al voltant de les 14h tindrem el dinar, (MATÍ DE PAELLES) tots aquells que tingueu il·lusió de fer-ne una... poseu-se en contacte amb jovesstjaume@gmail.com , i per la vesprada rifes, actuacions i projecció.

Serà un dia per conèixer la resta de gent dels diferents Grups Parroquials, i la festa de la nostra gran Família, que es ST. JAUME!!!... Amb aquest acte, tancarem totes les activitats pastorals fins el pròxim curs.

VOS ESPEREM!!!...
Cal adquirir els tiquets (3€/persona) als diferents coordinadors de grups o a la Casa Abadia.

2 comentaris:

undelcampament ha dit...

Ja em perdonareu perquè sóc més lector que escriptor, però ahir em vaig assabentar d'un fet que em va deixar perplex i pense que cal donar-lo a conéixer.
Es tracta de la sustracció d'una càmera fotogràfica.
No era una càmera qualsevol, era una de gamma alta que va desaparéixer diumenge passat.
Tal vegada pensareu que aquest lloc no té per objecte divulgar aquest tipus de notícies però ho faig perquè es va extraviar al Patronat durant el dinar de fi de curs dels moviments parroquials.

Potser s'haja d'atribuir a un descuit del propietari -diguem-li RJ- però és del tot dispensable perquè s'estigué tot el cap de setmana amb una dedicació plena a tasques relacionades amb la parròquia (oració arxiprestal de joves confirmands, ornamentació de la basílica per a les confirmacions, animació de cants en la celebració, preparar jornada de final de curs...) i és probable que mentre li la furtaven, RJ estiguera ultimant el muntatge del video que es projectaria poc després a l'Aula Magna, o jugant amb els menuts o presentant les actuacions...

Aquesta càmera contindria segurament fotos de les darreres activitats de la parròquia (Diumenge de Rams, Setmana Santa, Acampada de Pasqua, Confirmacions,...) perquè més que la càmera de RJ, AQUESTA CÀMERA ERA LA CÀMERA DE LA PARRÒQUIA.

Considere que deixa molt que dir de la nostra comunitat parroquial que existisca gent que cometa una tan execrable vulneració del seté manament precisament en aquell marc de convivència festiva, però també dirà molt poc de nosaltres si no som capaços de contribuir a restablir aquesta lamentable pèrdua.

Dit això, propose 2 coses:
* Que fem una aportació voluntària perquè la parròquia adquirisca una càmera de prestacions semblants i fer a RJ el seu dipositari.
* Que de la rifa del dinar de fi de curs o d'alguna col·lecta de les misses es destine una part a la mateixa finalitat.

No sé molt bé quina seria la manera de fer extensiva aquesta iniciativa a tota comunitat però crec que passaria per divulgar-ho entre els moviments parroquials i comunicar-ho en les advertències de les misses.

Gràcies.

pacodonderis ha dit...

Com a pare i col.laborador en la festa de Pentecòsta estic totalment d´acord en aquest missatge, i per supost que estic dispossat a fer una aportació econòmica.