dimarts, 7 d’abril del 2009

COMENÇA LA SETMANA SANTA


Aquest Diumenge hem celebrat la Solemnitat dels Rams, dia en que es conmemora l'entrada de Jesús en Jerusalem.

Aclamat per la gent de la ciutat Jesús va entrar a Jerusalem, a la nostra parròquia vixquerem la processó dels rams de manera especial. Ens congregarem tots a la Capella de la Troballa al voltant de les 11 del matí, per Iniciar l'Eucaristía amb la benedicció dels Rams, i començarem el camí fins a l'església aclamant Jesús, amb cartells, cants i alegria. 

Els mes menuts de la Parròquia duien els cartells amb els lloances al Senyor, i la resta de fidels amb els seus rams, entrarem a la Parròquia per celebrar l'Eucaristia i començar així la Setmana Santa.

El cor de xiquets de l'Schola Cantorum armonitzà la celebració. L'afluència dels fidels va ser espectacular. Màxima participació.

Escoltarem i reflexionarem al voltant de la Passió que va ser llegida per dos catequistes i Mn. Llorenç.

Finalment el Rector de la Basílica, D. Jesús, ens va convidar a que vixquerem amb molta intensitat aquesta setmana santa que anem a començar. Es important participar de la Celebració de la Cena del Senyor, també de l'adoració i els oficis del Divendres Sant, al igual que de les distintes processons que es celebren, però no sense deixar de celebrar amb alegría la Vigilia Pasqual, que es la principal raó de la nostra creença com a Cristians.

Per veure mes imatges feu clik ACÍ


Ens agradaría que ens fereu arribar imatges si disposseu d'elles.  (jovesstjaume@gmail.com)


Ànim... i a celebrar la Setmana Santa d'una forma molt especial.


JOVE!!... si vols participar dels diferents actes que hi ha preparats per l'equip de joventut, possa't en contacte amb nosaltres amb el correu que deixem mes amunt.

1 comentari:

Eucaristiki ha dit...

CARTELLERA DIGITAL!
Quina idea més bona! Si és que esteu a l'última moda! XDD

Gràcies!!