dilluns, 2 de març del 2009

CONVIVÈNCIA DE POSTCOMUNIÓ.


Aquest cap de setmana, els mes menuts de la Parròquia han estat a Navalón de Convivència.
Una convivència preparada amb molta il.lusió i dedicació per part dels Monitors del Moviment Juvenil.



Començaren el dissabte de matí amb un xicotet problema a l'autobús... On circumstancialment caigué una pesa pel camí... i mentre paràvem a esmorzar i intentar arreglar l'autobus... un bufó passà amb la pesa. No poguérem fer res per detindre'l. Esmorzarem en Navalón de Abajo, i per circumstàncies meteorològiques, haguérem de tornar al Campament, ja que alguns de nosaltres ja estàvem un poc mullats.



Al arribar al Palau, el Rei, que hi era al llit per una malaltia, ens va rebre i ens va explicar que havíem de fer aquell matí. "Haureu de passar unes proves per a poder formar part del Regne".

Arribà l'hora de dinar i després baixarem al poble a descansar un poc i jugar, alguns sen anaren a caminar pels voltants de Navalón.




Per la vesprada, mentre berenavem ens va arribar un correu Reial... on el Rei ens comunicava que els seus bufons li havien furtat la seua estimada col.lecció de medalles d'or. La missió dels xiquets era trobar aquests bufons i llevar-los de nou els Medallons. Amb el nom "Quiet bufó, torna'm el medalló", començà l'activitat de la vesprada que ens va ocupar fins les 19h. Començava a fer-se fosc i tornarem al Palau, on ens dispossàvem a agençar-nos un poc i canviar-nos per a les activitats de la nit.




A les 20h. Començà la celebració de l'Eucaristia, una celebració un tant especial per als xiquets que venien per primera vegada al Campament, no era en l'església sinó, allí tots en rogle i junts, cantant, opinant... molt participativa!! Començavem el 1º Diumenge de Quaresma, Jesús es enviat al desert, on passa 40 dies, tentat pel diable i els seus àngels... Diguem no a les tentacions!!.





En acabar la celebració, eixirem al Pati del Palau, per a entrar de nou al Menjador Reial agrupats per Famílies nobles de la serra d'Enguera.

En estar ja tots sentats al menjador, va sortir el Rei, a l'anunci de trompetes i timbals i baix un núvol de confeti i coets. El Rei va pujar al seu tron, i començà el sopar amb l'explicació per part del Cheff de Cuina del Sopar. Acollirem un pobre, un àrab ens va dur pollastre rostit i gaudirem d'aquell menjar.



Mentre els xiquets sopaven... anaven succeint coses, La princesa del "Potet" buscaba un nuvi, i ben be que el trobà... Alt i templat... el nostre benvolgut seminarista Pablo. Una sorpresa per a ell també!!

Acabarem la nit amb música i ball per part de tota la Cort i anàrem als habitatges reials per descansar.




El diumenge de matí, ens despertarem i baixarem a desdejunar.
Els monitors al acabar el desdejuni ens van dur a les escales on ens van explicar que anavem a fer una xicoteta marxa fins on haviem d'anar el dissabte, i allí faríem l'oració.




Arribarem a la font de la teula.... Un paratge explèndid. Allí al costat d'un riuet, sentats en una muntanyeta, participarem de l'oració del matí. Al acabar l'oració agruparem els xiquets en 7 o 8, i acompanyats per monitors s'acostaren per veure "La font de la Teula".

De nou, tornarem al Campament per a preparar-nos per a dinar, tinguérem un ratet per a poder escriure cartes als companys del Campament, i als monitors.

Després de dinar començarem a arreplegar tot l'alberg i netejar-lo i finalment vingué el autobús i agafarem el camí de nou cap a Algemesí. Navalón es queda en "INTERROGACIÓ" fins a Pasqua... QUE PASARÀ DE NOU QUAN TORNEM???



NAVALÓN... ON QUALSEVOL NIT, POT EIXIR EL SOL!!




Gràcies a tots els monitors que han fet possible aquesta convivència d'Inici de Quaresma.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per una vegada més : MOLTISSIMES FELICITATS!!!!
Acabe de descobrir aquest blog per algu q m'ho havia comentat i sabeu q?: m'ha recordat al q era aquest lloc fa un quant de temps.
La veritat q algu com jo li alegra veure q algo q estimem tant ha tornat a resorgir, q nanos els quals em vist creixer duen al cor tot aquelles meravelles q noslatres desitjarem mostrar-los d'aquests lloc. Pq com mil vegades em dit , aquestos q ja estem fets una mica majors per tot açò: la màgia no esta tantsols en creure algo amb l'anima, sino en mostrar a petits estels q açò q tant ens fascina ho tenen al seu davant tantsols cal q obriguen els ulls i no ho deixen mai escapar.(aixi seran sonmiadors per sempre com tots nosaltres)...
Gràcies una vegada més , per tots els q esteu i recordeu q mentre seguiu tot açò endavant fareu q una petita sonmiadora continue trobant-vos a faltar...
D'una q era moni i ho continua sent al cor

Anònim ha dit...

Ens ho hem agafat amb força i amb il·lusió, i volem transmitir als nostres nanos tota eixa màgia que hem rebut durant anys.
Per a que després ells ocupen el nostre lloc, i continuen aquesta tasca tan especial.

En nom de l'equip de monitors, gràcies per tot, perquè hui som el que som gràcies als nostres monitors.

Anònim ha dit...

Felicitar-vos per com s'ho han passat de bé els meus fills en Navalón, i encara que han vingut un poc fets pols, ja m'han dit que no es perden els tres dies de Pasqua
Moltes gràcies i anim per a seguir així.

Anònim ha dit...

El més important de tot es no perdre mai la màgia, no deixeu q vos la facen perdre...; i recordeu q apesar de tot esteu ahí per un motiu molt important: mostrar als altres q viure amb el q creus al davant , no es gens mal , sino al contrari el millor sentiment q pots sentir .
Continueu així, no pareu de treballar , pq al igual q aquesta mare us felicite , jo i tots els q forem monitords i vos em vist creixer de la gran llaor q porteu endavant.