dissabte, 13 de desembre del 2008

NOTICIES MOVIMENT JUVENIL

El moviment Juvenil de la Parròquia St. Jaume, ha distribuït hui dissabte 13 de desembre, una circular amb una agenda d'actes als quals hauran de participar els xiquets. Seria bo que els familiars, també puguereu participar.


I CONCURS DE TARGETES NADALENQUES:
Hem convocat un concurs de Targetes Nadalenques a nivell familiar. Cada xiquet/a, ajudat per la seua família, podrà confeccionar una targeta amb format: Mig full blanc, temàtica nadalenca, sense relleu. La targeta guanyadora, serà l'utilitzada per a felicitar a totes les famílies dels xiquets del Moviment. Data d'entrega: abans del dissabte 20 de desembre.

BENEDICCIÓ DELS JESUSETS:
Aquest pròxim dissabte 20 de Desembre, serà l'últim dia d'activitat al patronat. Amb motiu de les festes nadalenques, tindrem la Benedicció dels Jesusets. Tots aquells que tingueu el naixement muntat a casa, heu de dur la figura del Jesuset per a beneir-la a la Missa familiar. Seria interessant la participació dels pares en aquesta cel.lebració.


ARRIBA LA LLUM DE BETLEM:
Com en anys anteriors, la ciutat d'Algemesí, celebra la recepció de la Llum de Betlem. Una llum que encén un xiquet austríac a la gruta del Naixement de Jesús, i reparteix a 5 xiquets dels 5 continents. Cadascun d'ells ho reparteix a la gent del seu país, per a que arribe a tots els llocs. A Algemesí, tindrem la recepció de la llum, el dilluns 22 a les 20'15h. Els xiquets hauran d'estar a les 20'00h al Col.legi dels Pares Escolapis.
Caldrà dur un farolet per endur-se la llum a casa.


CANT DE NADALES:
Aquest any, hem decidit traslladar el tradicional "Cant de nadales", de l'últim dia d'activitat abans de les vacances, al dia 24 de matí. Ens reunirem el matí del dimecres 24 de Desembre a les 10h, a la porta de l'aire de la Parròquia. Recordeu dur les panderetes, i instruments nadalencs.


MISSA DEL GALL:
La nit del 24 de Desembre, es nit de sopars familiars i encontres... Per això, vos convoquem després del Sopar familiar, a participar del Sopar de la gran família que es l'Església. No te sentit que cel.lebrem la Nativitat del Senyor, si realment no la cel.lebrem, i juntament amb els xiquets i joves, que son els que han de agafar el torn quant nosaltres ens fem majors. La cel.lebració serà a les 12 de la nit, a la Parròquia.


Esperant que participeu de les diverses activitats propostes per als xiquets...

L'equip de monitors, educadors i clero de la Parròquia aprofita per felicitar-vos les festes.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

A MÉS A MÉS...

El pròxim dimecres 24, el matí d'esta Nit de Nadal, quan els xiquets acaben de fer un recorregut per centres i betlems, convidem a que vingueu a recollir-los a la plaça on alguns dels monitors de la parròquia i altres joves del poble tocaran a mà les campanes de la Basílica amb motiu d'anunciar que ixa mateixa nit celebrem el Nadal.

Així us convidem a participar de totes les activitats: Llum de Betlem, Targeta de Nadal, Benedicció de la figura del Jesús del Betlem, i a que vingueu a la celebració de la MISSA DEL GALL, una celebració molt entranyable que volem que descobriu si no heu anat mai. L'Schola Cantorum canta nadales, s'il·lumina el Betlem, es fa un besamans del Jesús de la parròquia...

I també us recordem que els comentaris estan oberts com a una forma ràpida i efectiva de comunicar-nos tots més i millor. Alguns membres del MOVIMENT JUVENIL participen en la Cavalcada de Reis 2009...

BONES VACANCES, BONES FESTES I ESPEREM VORE'NS ESTOS DIES

Anònim ha dit...

Hi participarem de bon gust i ho anunciarem als quatre vents!
Gràcies pel comunicat i enhorabona als mantenidors d'aquest blog-flama (ehem... crec que podria profetitzar qui són :-P)

Anònim ha dit...

Pues mos veiem tots a la Llum de Betlem hui i el dimecres vos enviem els xiquets pel matí amb panderetes i lo que pillem per casa. Tenen que dur esmorzar?

ADMINISTRADOR ha dit...

A l'anònim anterior...

A algunes cases ens oferiran pastissets o dolços, però estaría be que cada xiquet/a portara el seu esmorzar.

Gràcies per la molèstia.

Anònim ha dit...

els meus fills ho van passar molt bé cantant i felicitant la gent. Moltes gràcies
Ens veiem en la missa de la família.