dimecres, 21 d’octubre del 2009

Veniu amb mi!!!!






Açò es mou....

Així es, i tant que es mou... El nou curs ja ha començat, amb la celebració del passat dissabte, donarem inici a totes les activitats pastorals que desenvolupen tots els moviments parroquials.

Catequesi d’infància i Confirmació, Postcomunió, Moviment Juvenil, Càritas, Formació d'adults, Acció Catòlica, Vida Creixent, Adoració Nocturna... en fi, tota la gent de la Parròquia, s'ha posat en marxa per un mateix fi... oferiment del seu temps a la disposició de tots.

En particular, el Moviment Juvenil ha registrat més d'un centenar de xiquets/es inscrits en la primera activitat, encara queden dos dissabtes per a inscriure's... seran els pròxims dissabtes 24 d’Octubre i 7 de Novembre. Tots aquells que falteu... no dubteu en arrimar-vos aquest dissabte al Patronat i començar a gaudir de totes les activitats que el nou equip de Monitors estan preparant.


L’equip de monitors i pre-monitors del Moviment Juvenil, ha començat amb tota la força i ànim per a dur aquest curs endavant amb la màxima il·lusió i dedicació.

Aquest any s’ha proposat un nou grup dins del Moviment Juvenil, es tracta del Agrupament de Pares, que serà un òrgan assessor del Moviment, i col·laborarà en les activitats i propostes que es proposen.


Ànim i recordeu....


Veniu amb mi!!!


dimecres, 14 d’octubre del 2009

COMENÇA EL NOU CURS!!!!

Benvolguts seguidors de St. Jaume...

COMENÇA EL CURS!!!!!
Com molts estàveu esperant, comença ja el curs...!!!

Aquest pròxim dissabte dia 17 d’octubre, a la missa de 19’30h. Tindrem la celebració d’inici de curs. On tots els moviments parroquials donaran el punt de partida a aquest curs 2009/2010.
El Moviment Juvenil, donarà inici al curs a les 16h. Al Patronat, on tindrem diferents jocs i activitats, berenar i tots junts anirem a la Parròquia per celebrar l’eucaristia.
La catequesi de 1a Comunió donarà inici a les sessions el pròxim dilluns 19 a les 18h. Al Patronat.

La catequesi de Confirmació (1r i 2n) començaran hui dimecres al voltant de les 20h al Patronat, i tercer curs començarà el pròxim dissabte a les 12h.

La formació d’adults donarà inici a les seues sessions el pròxim dijous 22, ja que aquest pròxim (15 d’octubre) es la sessió formativa de Pobresa Zero.

Un curs amb moltes il·lusions i esperances... amb molts bons propòsits i de segur que amb molt bones conclusions.

Donem cadascú el millor de nosaltres ... i comencem... que açò es mou... no ho notes???

T’esperem!!!!!!!!!!!!!!!!!

dijous, 8 d’octubre del 2009

AL CURS 9.... LI POSSEM UN 10....





Benvolguts lectors...

Comença un nou curs, d'aci poc les aules del Patronat es tornaràn a omplir de xiquets i xiquetes de Comunió, els joves tornaràn als seus grups de Confirmació, els monitors ja preparen l'inici del nou curs, Vida Creixent prepara les activitats, i cada grup pastoral ja va fent les seues planificacions per al nou curs que ara comença... EL CURS 09-10.




Hem d'estar ben contents perquè aquest curs contarem ja amb la presència del nou Vicari, Borja, que aquest diumenge celebrarem la seua presentació a la Comunitat Parroquial de St. Jaume. Acompanyat pels familiars, veïns de Jarafuel, Teresa de Cofrents i Zafra, companys sacerdots, autoritats i feligresos de la nostra Parròquia acompanyaren al nou Vicari en aquesta nova etapa.

Preparem-nos per donar tots el tir d'eixida al nou curs, i estar motivats per a poder complir els objectius que ens hem marcat en cada moviment pastoral.


Donarem inici al curs el pròxim dissabte 17 d'Octubre a la missa de 19'30h a la Basílica, a totes les activitats pastorals d'aquest any.


Preguem pels pastors que tenim la sort de tindre a la nostra Parròquia, en aquest any dedicat als sacerdots, baix l'advocació al Sant Cura d'Ars (St. Joan Mª Vianney).


Prepareu-vos... Açò es mou..... Aneu a quedar-vos parats???